Onze Diensten

Zakelijk Vervoer

Naast Luchthavensvervoer specialiseert sZaintax Transfers zich in diverse aspecten van zakelijke dienstverlening binnen het taxivervoer. Zo zijn onze gecertificeerde chauffeurs discreet en zakelijk gekleed en kunt u in onze goed onderhouden luxe wagens – denk aan een BMW, Mercedes Benz – prima voor de dag komen. Dat is de basis. Rit op rekening Wanneer je vaker een zakelijke taxi nodig hebt, dan is het mogelijk om op rekening te rijden. Op die manier kun je je collega’s of zakenrelaties op een makkelijke manier gebruik laten maken van een taxi. Werken en ontspannen Belangrijker: onze service en de diensten die wij u kunnen bieden sluiten naadloos aan op uw zakelijke behoeften. Zo wachten wij uw klanten op in de aankomsthal van Schiphol en begeleiden wij hen naar de lobby van het hotel. Heeft u afspraken op verschillende locaties? Stap in bij sZaintax Transfers Business Lounge (powered by Regus) en rust even uit tussen de bedrijven door, pleeg een telefoontje of bereid u voor op een presentatie: bij ons krijgt u alle rust en ruimte om uw ding te doen. Wij doen de onze! Welverdiende afleiding Heeft u een zakenrelatie op bezoek die wel wat afleiding kan gebruiken? Even er tussenuit met sZaintax Transfers: onze chauffeurs verzorgen met plezier een citytour – afgestemd op uw wensen. Onze chauffeurs spreken zowel goed Nederlands, Urdu, Hindi, Punjabi als Engels: uw buitenlandse gasten, klanten of zakenpartners zijn bij ons in goede handen. Om de samenwerking zo makkelijk en efficiënt te laten verlopen als mogelijk, bespreken we vooraf uw wensen en maken we afspraken over de gewenste manier van samenwerken. Zo is het mogelijk een samenwerking aan te gaan op contractbasis, kunt u (tegen 5% toeslag) met alle gangbare creditcards betalen of de gemaakte kosten via uw rekening overmaken. En uiteraard denken wij graag met uw mee over hoe wij wie, wanneer, waar het beste kunnen ophalen of afzetten. Informeer snel naar de mogelijkheden en het gemak wat sZaintax Transfers úw bedrijf kan bieden!

Taxi- en Busvervoer van Airport naar Airport

Airport to Airport taxi service van sZaintax Transfers biedt taxi- busvervoer aan tussen alle grote luchthavens binnen West-Europa met tot wel 60% goedkoper. Met onze ruime ervaring en scherpe prijzen maakt u gebruik van een betrouwbare dienstverlener, waarbij kwaliteit hoog in ’t vaandel staat. Dankzij onze geavanceerde Onlineboekingssysteem kunt u zelf met een heerlijk ontspannen gevoel uw airport taxi naar Schiphol Luchthaven Amsterdam, Brussel Zaventem airport, Düsseldorf airport en alle andere grote vliegvelden binnen West-Europa reserveren. Geef u aan met hoeveel personen u reist en het aantal koffers dat u meeneemt. Vervolgens kunt u zelf een keuze maken uit verschillende service klassen (economy, comfort, business, minibus) voor de optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Let op! Heeft u meerdere wensen of locaties e-mail ons naar booking@szaintax.com om een gepaste offerte aan te vragen. U dient minstens 24 uur van te voren u bestelling te plaatsen.

Evenementen en Beurzen

Een geslaagd feest/evenement of het nu grootschalig of kleinschalig is begint en eindigt met uitstekend verzorgd vervoer. sZaintax Transfers biedt taxi- en busvervoer aan van de evenementen naar door u gewenste bestemming! sZaintax Transfers staat bekend als betrouwbare, ervaren en flexibele kwaliteitsdienstverlener. Wij luisteren naar uw behoeften en vervullen uw wensen met uitstekende zorg. Ook kunt u eenvoudig uw taxi ritprijs berekenen en sZaintax Transfers Taxi Online reserveren met onze geavanceerde boekingssysteem. Let op! Heeft u meerdere wensen of locaties e-mail ons naar booking@szaintax.com om een gepaste offerte aan te vragen, u dient minstens 24 uur van te voren u bestelling te plaatsen.

Schiphol Service

U kunt er zeker van zijn dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat uw boeking en overdracht zo soepel mogelijk verlopen. Een ervaren chauffeur met bewezen klantenservice-vaardigheden en een uitgebreide kennis van de omgeving zal u ontmoeten in een voertuig met airconditioning dat is afgestemd op het aantal passagiers en de door u gespecificeerde bagage-eisen. We exploiteren auto’s, stationwagens, personenvervoerders, minibussen en executive cars van Alle Airports, dus we moeten in staat zijn om aan uw transfervereisten te voldoen. We bieden al een uitstekende transferservice aan onze bestaande klanten, waaronder zowel grote als kleine bedrijven, lokale en internationale klanten, hotels en luchtvaartmaatschappijen, en zouden graag voldoen aan uw vereisten voor luchthaventransfers.

Groepsvervoer

Voor een groepsreis en/of excursie met uw bedrijf, (middelbare) school, vereniging of wat voor gezelschap dan ook is de touringcar uitermate geschikt. Of het nu gaat om een dagrit of een meerdaagse reis: saamhorigheid, gezelligheid, maar ook leerzaamheid en ontdekkingen staan centraal. Onze deskundige chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar elke gewenste bestemming in Nederland en Europa. Ze bereiden zich goed voor op de reis, zodat u rustig achterover kunt leunen en slechts hoeft te genieten van uw trip. U kunt ervoor kiezen om alleen het vervoer voor uw reis bij sZaintax Transfers te bespreken. We hebben echter ook de deskundigheid in huis om voor uw groep een compleet arrangement te organiseren. Dit is maatwerk en daar willen we u graag behulpzaam bij zijn.

Leerlingen Vervoer

sZaintax Transfers vervoert ook leerlingen en kinderen in Den Haag en Omgeving. Wij halen de Leerlingen / kinderen op van huis en brengen ze naar hun school. Als het zover is brengen we weer op tijd terug na de school. U krijgt ook een factuur en u kunt achteraf betalen. Wij rijden ook op rekening voor de scholen en Bso’s in Den Haag.

  • SLS 1
  • SLS 2
  • SLS 3
  • SLS 4
  • SLS 5
  • SLS 6