Over ons

92/786

 

 

Zoals u weet is sZaintax Transfers een jong, innovatief, modern en dynamisch vervoersbedrijf die landelijk opereert en als doel heeft om (uw) Klanten zo prettig en veilig mogenlijk naar hun bestemming te vervoeren. De reis is immers net zo belangrijk als de bestemming. Uw belang is onze prioriteit, waar kwaliteit en discretie voorop staan. sZaintax Transfers is een vervoersbedrijf die zich heeft weten te onderscheiden van de concurrentie in het bieden van kwaliteit, extra services en ondersteuning voor zijn partners. Wij verzorgen al geruime tijd, in de regio Zuid- en Noord Holland maar ook landelijk, de meest voorkomende diensten op vervoersgebied. Of het nu om Zakelijk Vervoer, Luchthavenvervoer, Taxivervoer, Schoolvervoer, Privevervoer of VIP vervoer gaat, wij streven iedere dag naar een glimlach op uw gezicht en die van de Klant. Tevreden klanten zijn onze drijfveer. Wij begrijpen de wensen en prioriteiten van uw klanten. Als bedrijf zetten wij ons in om uw klanten op een veilige & milieubewuste manier van dienst te zijn. sZaintax Transfers staat bekend om de correcte, behulpzame en persoonlijke manier waarop er met klanten wordt omgegaan. De reden dat steeds meer Opdrachtgevers ons weten te vinden en is ons klantenbestand in het afgelopen jaar dan ook flink gegroeid.

 

Pendeldiensten en Contractvervoer
Met vaste klanten maken wij graag afspraken over het rijden op rekening en/of speciale afhaalafspraken van of naar Schiphol Amsterdam Airport of andere bestemmingen. Ook kunnen wij pendeldiensten verzorgen tussen uw bedrijf en luchthavens, NS trein- of busstations of andere lokaties. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij sZaintax Transfers de norm.

 

sZaintax Transfers is zich aan het uitbreiden en wil ook de kans bieden aan taxichauffeurs om als zelfstandige te beginnen. Het is ons doel om het beste chauffeursnetwerk van Nederland te leveren. Wij zijn betrouwbaar, flexibel, excellent, representatief en dienstbaar. Vanwege deze sterke groei, professionalisering van onze bedrijfsstructuur alsmede om u beter van dienst te zijn, zijn wij onlangs verhuisd naar een modern en ruim kantorenpand aan Het Poortgebouw, Beechavenue 54-62, 1119 PW te Schiphol. Voor u als klant verandert er verder niets, onze service en support kunnen wij vanuit Schiphol voortzetten.

 

Om u ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen bieden die u van ons gewend bent zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Taxi Razzaqi Airport Transfers. In onze zoektocht naar een goede partner stond voor ons centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd zou worden. Wij wilden dat de partner ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft. Gelukkig hebben wij in Taxi Razzaqi Airport Transfers een betrouwbare partner gevonden. Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt en ik heb er alle vertrouwen in dat deze partner u dezelfde service biedt. sZaintax Transfers en Taxi Razzaqi Airport Transfers zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Hoewel het bedrijf al vrij groot is voor onze capaciteit, willen wij door blijven groeien. We willen een begrip worden op het gebied van mobiliteit, dat huidige- en  toekomstige Opdrachtgevers meteen aan ons denken als ze een chauffeur nodig hebben.

 

 

We zijn in het bezit van 6 luxe, Mercedes Vito Pro XXL, 9 persoonsbussen, 4 Mercedes E-Klasse Limousine en 2 Mercedes S-Klasse Limousine. Voor uw maximaal comfort, zijn onze wagens compleet uitgerust met airconditioning, perfecte zit- en beenruimte (Via à Vis),  beveiligingssystemen en donkere ramen voor meer privacy. Onze chauffeurs zijn gekleed in representatieve kleding. Het wagenpark bestaat uit jong en goed onderhouden taxi’s. Er wordt veel aandacht besteed aan het schoonhouden van interieur en exterieur. Voor groter gezelschappen kunnen we u een 20 persoons touringcar aanbieden. Kortom, met onze wagens of de minibusjes van het merk Mercedes verplaatsen wij u Klanten altijd in stijl. Ook kunnen de Klanten in de taxi contant betalen, pinnen

en/of met creditcard.

 

Reizen uw Klanten met Kinderen dan kunnen we ook hun veilig naar schiphol en iedere andere luchthaven vervoeren. Van ouders wordt verwacht dat ze hun kinderen vervoeren in een kinderstoeltje of kinderzitje. Hoe is dat geregeld in een taxi naar schiphol? Kinderstoeltjes en kinderzitjes in een taxi zijn wettelijk niet verplicht, kinderen vanaf 3 jaar moeten wel gebruik maken van een autogordel. sZaintax Transfers kiest desondanks voor veiligheid in de taxi, dus hebben wij er voor gekozen om onze schiphol taxi’s te voorzien van kinderstoeltjes, kinderzitjes en maxicosi’s. Wij hebben kinderstoeltjes in onze taxi’s voor kinderen van alle leeftijden.Kiest u ook voor veiligheid…?

 

 

Waarom voor ONS kiezen ?

 

 

Door ons ruime aanbod aan luxe auto’s zijn uw Klanten verzekerd altijd in stijl en luxe te worden vervoerd. Onze vaste routes gaan naar alle luchthavens , maar ook lange afstandsritten zoals naar België of luchthavens in Duitsland. Naast Luchthavenvervoer en Langeafstandsvervoer verzorgen wij ook uw Zakelijk vervoer op een nette en professionele wijze. Of het nu gaat om het ophalen en begeleiden en vervoeren van uw nationale of buitenlandse (zaken)relaties, Directievervoer of VIP vervoer. Wij zorgen ervoor dat de Klanten een service op hoog niveau krijgen die u als Opdrachtgever mag verwachten.

 

Of uw Klant vliegt voor plezier of voor zaken, het kan een vermoeiende ervaring zijn. Daarnaast kunnen zowel aankomst- en/of vertrektijden tijdens de vroege ochtend of late nachtelijke uren vallen. Bovendien kan het vinden van een parkeerplaats zeer uitdagend zijn en gaat dat vaak gepaard met een lange wandeling van en naar de terminal. Om het af te maken zult u waarschijnlijk worden geconfronteerd met een enorme rekening. Wij zorgen ervoor dat de Klant zijn vluchtervaring begint en eindigt in een vreedzame en ordelijke wijze. Wij brengen uw Klant overal tegen zeer scherpe en voordelige tarieven. De Klant hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen. Wij zorgen ervoor om een oogje in het zeil te houden op de aankomst- en vertrektijd. Wij zorgen ervoor dat uw Klant op tijd aankomt en/of vertrekt.

 

Voorts is onze samenwerking en de prettige relatie met onze Partners gebaseerd op wederzijds vertrouwen:

 

EEN FANTASTISCHE BASIS VOOR DE TOEKOMST. Wij verheugen ons dan ook op de voortzetting van deze samenwerking.

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Onze VIP behandeling

Iedereen verdient een VIP-behandeling

Catering

Ben je hotelgast en vertrek je heel vroeg of kom je heel vroeg aan, dan verzorgt sZaintax Transfers een heerlijk ontbijtpakket to go. Reizigers kunnen er voor vertrek en na aankomst nog even genieten van een kop koffie, thee of een koude drank, een Croissant, fruit, heerlijke sappen. Handig verpakt, klaar om direct te eten of mee te nemen en lekker vers: makkelijk voor thuis na en voor je reis!

Meeting Point

De bekende grote rood/wit geblokte kubussen in de centrale aankomsthal op Schiphol Plaza zijn verdwenen. Een nieuwe locatie om elkaar te ontmoeten is tussen spoor 3-4 en 5-6, vlakbij de Burger King op Schiphol Plaza. Daar zie je een paal met daarop een kubus met de opdruk ‘meeting point’, zoals je op bovenstaande foto ziet. Handig om af te spreken. Of anders bij een van de vele cafés op Schiphol Plaza.

Personal Assistant Exclusive

Secretaresse, office manager, management assistant en directie secretaresse, zomaar een greep uit de titels van ondersteunende functies. Wij noemen iedereen Personal Assistants! De reden is dat wij sterk geloven in de persoonlijke interactie tussen onze Personal Assistants en de Opdrachtgever. Hoe beter de klik, hoe soepeler het werk verloopt. Naast de persoonlijke karaktereigenschappen vinden wij ook de skills onmisbaar om tot een goede samenwerking te komen. Een persoonlijke aanpak die leidt tot een klik! Per slot van rekening is een Personal Assistant het verlengstuk van de Opdrachtgever en het visitekaartje van de organisatie.